Calatoare in lume – Islanda, cireasa de pe tortul Europei.

Filed Under (evenimente) by alex on 05-06-2012

Tagged Under :

Zece zile uimitoare, nici una aidoma alteia, se adună, marţi, 5 iunie, ora 20:00 la TeaSpot Cafe într-o poveste cu gheaţă şi despre foc, alături de Liliana Oprişan, o blogăreaţă călătoare care scrie consecvent pe Plăcerea de a călători.

„Islanda a fost o experienţă transformatoare. A fost însă câte puţin din toate şi mult mai mult decât m-aş fi aşteptat să fie vreodată. 

Islanda nu poate fi imaginată altfel decât solitară până în adâncuri, sălbatică şi virgină, inabordabilă, dar atrăgătoare, nestăpânită, dar şi blândă, caldă în felul ei, furioasă uneori, emoţionată alteori, solicitantă mereu, obositoare puţin. Islanda se cere absorbită pe îndelete. Islanda îţi dă, dar îţi şi cere. Islanda te cere. Islanda nu îţi lasă opţiuni. Islanda te trece şi te petrece. Islanda te duce, te poartă. Islanda nu doreşte jumătăţi de măsură. Islanda te vrea întreg, cu totul. Islanda e o femeie ce vrea să fie prima donna. 

Într-un singur cuvânt, Islanda e o oglindă. Te obligă să-ţi asculţi gândurile.”  spune Liliana Oprişan.

Evenimentul Călător în lume este organizat lunar de către AIOS (Asociaţia pentru Înfrumuseţarea Oraşului Sibiu) şi are ca scop descoperirea de noi destinaţii de vacanţă şi culturi, la el fiind aşteptaţi toţi pasionaţii de călătorii şi turism dar şi cei ce viseaza ca într-o zi să trăiască pe propria piele aventurile invitaţilor. Intrarea este liberă.

Călător în lume – Islanda, cireaşa de pe tortul Europei, are loc marţi, 5 iunie 2012, începând cu ora 20:00, la TeaSpot Cafe, str. Tribunei 33. Rezervări la tel. 0269.232366.

Parteneri media: Turnul Sfatului, Ora de Sibiu, Sibiul.ro, CeMerita.ro, Brylu.ro, Calatoresc.ro

Comments are closed.