Calator în lume – Axa Raului, de vorba cu Cezar (ImperatorTravel.ro)

Filed Under (evenimente) by alex on 26-07-2012

După ce a vizitat 88 de ţări din toate colţurile lumii, vine la Sibiu să povestească despre Axa Răului (Siria, Iran, Coreea de Nord).

De vorbă cu Cezar, bloggerul de călătorii.

În anii 2000, George W. Bush a lansat la un moment dat expresia “Axa Răului” incluzând diverse ţări care nu ii erau pe plac. E drept, de-a lungul timpului, mai multe ţări s-au aflat pe această listă ilustră dar de cele mai multe ori Axa conţinea Siria-Iran-Coreea de Nord. Cezar s-a decis să le viziteze şi acum vine la Sibiu, la TeaSpot Cafe, pentru a povesti despre ele şi pentru a descoperi ce se ascunde în spatele cortinei propagandei. Întâlnirea va avea loc duminică, 5 august 2012 la TeaSpot Cafe, str. Tribunei 33, începând cu ora 20:00.

Cezar este un călător entuziast ce scrie despre călătoriile lui pe blogul www.ImperatorTravel.ro. A vizitat până acum 88 de ţări ale lumii în 20 de ani în cautare de culturi diferite, de locuri istorice, de experienţe memorabile şi de locuri de neuitat. El este unul dintre cei mai cunoscuţi bloggeri de călătorii din România, fiind câştigătorul marelui premiu la secţiunea travel din cadrul RoBlogFest 2011.

Întâlnirile „Călător în lume” au ca scop  descoperirea de noi destinaţii de vacanţă şi culturi, la ele fiind aşteptaţi toţi pasionaţii de călătorii şi turism dar şi cei ce viseaza ca într-o zi să trăiască pe propria piele aventurile invitaţilor. Evenimentul are loc în fiecare lună şi este organizat de AIOS (Asociaţia pentru Înfrumuseţarea Oraşului Sibiu) cu ajutorul TeaSpot Cafe.

Călător în lume – Axa Răului, de vorbă cu Cezar (ImperatorTravel.ro)
Duminică, 5 august, ora 20:00
TeaSpot Cafe, str. Tribunei 33

Parteneri media:
Turnul Sfatului, Ora de Sibiu, Raluca&Răzvan, CeMerita.ro, Sibiul.ro, Brylu.ro, Călătoresc.ro

Comments are closed.