Evenimente

Călător în lume – din Bangladesh în India

Marţi, 3 aprilie 2012, vom povesti împreună cu Ioan Bebeşelea despre Bangladesh şi India. Pe lângă păţaniile din cele două ţări, imagini şi poveşti, vom degusta ceai şi mâncare preparate după reţete tradiţionale indiene. Ioan Bebeşelea a ajuns în Bangladesh în 2005 printr-un stagiu de practică AIESEC iar după o lună a ajuns în India, acolo unde a petrecut 6 luni muncind şi călătorind.

Citeşte mai multe detalii

Teodor “Fane” Tulpan povesteşte cum este să fii călător în lume

Marţi, 6 martie ora 20:00, alpinistul Fane Tulpan, primul român ce a cucerit Everestul, vine în faţa pasionaţilor de călătorii să îşi povestească întâmplările din timpul celor 16 ani de expediţii pe cele mai înalte vârfuri ale lumii. El va povesti prin imagini şi trăiri cum orice vis poate deveni realitate, chiar dacă pentru a-l realiza eşti nevoit să treci de multe obstacole.
Citeşte mai multe detalii
> Galerie foto

Love is in the air cu Love Plus

In perioada 14-28 februarie 2012, la TeaSpot Cafe veti avea parte de o surpriza.
Fiind in perioada de iubire, sarbatorita cu ocazia Valentine’s Day si a Dragobetelor, ne-am gandit sa oferim ceva mai deosebit clientilor, pe langa ceaiuri calde si o ceainarie in care te simti ca in propria sufragerie. In aceasta perioada, oferim tuturor clientilor cate un prezervativ Love Plus Intense.

Citeşte mai multe detalii

Expoziţie de pictură a artistului Ilie Mitrea

Şcolit la Sibiu şi Cluj-Napoca, Ilie Mitrea este doctorand în pictură la Universitatea de Artă şi Design din Cluj-Napoca (anul III). După ce a participat la peste 20 de expoziţii în România, Ilie Mitrea expune de această dată pe pereţii TeaSpot Cafe.

Expoziţia este deschiză zilnic, pe str. Tribunei 33, până la sfârşitul lunii februarie.

Citeşte mai multe detalii

Scanează şi câştigă – campanie de fidelizare clienţi

La TeaSpot Cafe puteţi găsi pe fiecare masă un telefon de genul celui din imagine. Tot ce trebuie să faceţi este să scanaţi codul QR şi să aveţi noroc. Vă va apărea pe ecranul telefonului personal desenate o cană de ceai şi o ceaşcă de cafea. La fiecare scanare acestea se vor umple câte puţin iar atunci când una dintre ele e plină vei primi pe loc din partea TeaSpot produsul respectiv.

Citeşte mai multe detalii

Open Coffee Club Sibiu
În fiecare joi începând cu ora 19:00
Citeşte mai multe detalii

Expoziţie de pictură

Tânăra Magdalena Iulia Giangu, născută la Sibiu şi crescută la Braşov, se întoarce în oraşul natal pentru a-şi expune primele realizări artistice. După succesul expoziţiei de la Braşov, Magdalena prezintă sibienilor lucrările cu care a pornit la drum pe căile picturii.

> Citeşte mai multe detalii
> Imagini video de la expoziţie

Târgul Uniqorner la TeaSpot Cafe Sibiu
Tineri designeri români din toată ţara îşi vor expune spre vânzare hainele şi accesoriile în cadrul singurului târg de acest gen din Sibiu, în perioada 2-4 decembrie 2011, la TeaSpot Cafe. Pe lângă produse unicat şi handmade, spaţiul va fi îmbogăţit cu aranjamente florale şi de Crăciun, într-un cadru cu note de jazz şi scorţişoară unde se găsesc şi se pot sorbi peste 50 de tipuri de ceaiuri calde.
> Citeşte mai multe detalii
> Spotul evenimentului
> Galerie foto

Ştefan Doru Moscu expune la TeaSpot Cafe.

Imagini video de la expoziţie