Vouchere

Voucher-ul este un mod simplu şi eficient de a oferi un cadou celor dragi, colegilor sau partenerilor de afaceri.

    Voucherele sunt de cinci tipuri:

  • Birthday
  • Business
  • Lovers
  • Christmas/Easter
  • General

Cum cumpăr un Voucher cadou?
Pentru a comanda online un Voucher cadou, completaţi formularul de comandă de pe site (de aici). După ce comanda este efectuată, este nevoie să faceţi plata prin transfer bancar. Voucherul se va transmite automat destinatarului în momentul în care primim confirmarea plăţii. Vă rugăm să ne trimiteţi o copie a ordinului de plată prin email, la adresa: cafe.sibiu@teaspot.ro
Voucherele se pot cumpăra şi direct de la TeaSpot Cafe Sibiu, str. Tribunei 33.

Cât costă un Voucher cadou?
Avem Vouchere cadou de cinci valori diferite: 25 lei, 50 lei, 75 lei, 100 lei, 150 lei sau orice altă valoare mai mare.

Cum arată şi cum se folosesc Voucher-ele?
Voucherele sunt în format electronic şi se pot tipări pentru a fi folosite. Ele au o grafică atrăgătoare, în funcţie de tip – jucăuşe Cele Lovers, seriose cele Business.
Posesorul unui Voucher va folosi seria şi numărul acestuia pentru a-l putea consuma. Pentru consumaţie la TeaSpot Cafe este posibilă folosirea ori a Voucherului primit prin email (printat) ori prin arătarea chelneriţei a SMS-ului primit de la noi.

Cum intru în posesia Voucher-ului cadou?
Voucherul va fi trimis direct celui căruia îi este destinat. Voucherele sunt nominale şi au serie şi număr unice. Ele vor fi trimise prin email (pe adresa completată la destinatar) şi prin SMS (la numărul de mobil completat la destinatar), imediat ce primim pe email confirmarea plăţii.

Cât timp este valabil Voucher-ul cadou?
Voucher-ul cadou are o valabilitate de 6 luni de la data eliberării lui. Acestea nu sunt returnabile. Dacă valoarea voucherului nu e folosită în întregime, suma ramasă nu se reportează şi nici nu se cumulează cu valoarea altui voucher.